Pichano/Fromells Teknik AB

Komplett servicepartner med specialistkunskaper

Med högsta säkerhet i fokus verkar Pichano/Fromells Teknik som service- och renoveringspartner på industriuppdrag i hela landet. Fältservice och mobil bearbetning ute hos kund är vår specialitet. Vi utför även högt kvalificerade tillverknings-, reparations- och montageuppdrag i våra välutrustade verkstäder.

Planerat underhållsstopp eller akut haveri – Pichano/Fromells Teknik har lång erfarenhet av att snabbt vara på plats hos kund, redo för problemlösning i alla lägen. Arbetsledning från start till mål är en av våra specialisttjänster och vi kan se till att projektet bemannas rätt, även vid tidspress. I våra expertområden ingår även pumpar och metallisering, alltså termisk sprutning som skyddar och minimerar underhållskostnader.

Vår personal är erfaren, kunnig, säkerhetsmedveten och engagerad. Vi sätter stort värde på långsiktiga relationer där vi kan föreslå förbättringar som ökar våra kunders effektivitet. Nära samarbete med Pichano/Fromells-koncernens övriga bolag gör oss till er kompletta industripartner, redo för leverans med kvalitetssäkrad kompetens och full flexibilitet.

Välkommen att kontakta oss!