Fromells Husum

Flexibel styrka med över 40 års erfarenhet.

Fromells i Husum bedriver verksamheten i välutrustade lokaler med stor maskinpark och medarbetare med över 40 års erfarenhet. Som en partner till produktionsindustrin inriktar vi oss på långsiktig problemlösning. Målet är inställt på att hjälpa kunden att vidareutvecklas och växa.

Med hög serviceanda, kvalitetstänk och flexibilitet utför Fromells uppdrag åt främst cellulosa-, sågverks-, skogs- och stålindustrin. Renovering av komponenter, maskiner och utrustning sker både på plats i verkstaden och ute hos kund. I Husum tillverkar vi också stålkonstruktioner samt produkter i rostfritt och syrafast material. Gedigen erfarenhet av industrirenoveringar av pumpar, växellådor, skruvar och valsar finns inom personalstyrkan. Våra medarbetare uppfyller alla krav på noggrannhet, hög kompetens och flexibilitet som arbetet innefattar.

Hög tillgänglighet och kvalitet

Vi anpassar oss efter uppdragen och erbjuder hög tillgänglighet genom vår omfattande maskinpark. I den ingår bland annat supportsvarvar, fräsmaskiner, arborrverk, och CNC-bäddfräs. Fromells har även en komplett svetsavdelning som hanterar vita och svarta material. Vi har certifikat utfärdade av DNV för EN 1090-2 EXC3 och stor vana att arbeta på plats ute hos våra kunder.

Säkra arbeten med höga ambitioner

Verksamheten i Husum förvärvades från Metso 2013 och innebar att en 40-årig branscherfarenhet med såväl djup som bredd blev en del av Fromells. Koncernens värderingar återspeglas tydligt hos oss genom att vi lägger stor vikt vid högkvalitativa utföranden, både i våra egna verkstäder och på plats ute hos kund. Ordning och reda är en självklarhet. Som kund kan du lita på att vi utför arbetet effektivt och säkert, med skicklighet och höga ambitioner.

Kunden kommer alltid först

Vi verkar i en förtroendebransch och känner stolthet över våra mångåriga samarbeten med industripartners som ställer höga kvalitetskrav. Vi sätter alltid kundens behov främst och använder vår samlade kunskap strategiskt för att uppfylla kraven med säkerhet i fokus genom hela processen.

Kontakta Fromells för en pålitlig partner till produktionsindustrin.

Tjänster i urval

  • renovering av komponenter, maskiner och utrustningar inom cellulosa-, sågverks-, skogs- och stålindustrin
  • legotillverkning av stålkonstruktioner
  • legotillverkning av produkter i rostfritt och syrafast material
  • reparation av pumpar, växellådor, skruvar och valsar
  • licensierad svetskompetens för vita och svarta material

Lokaler:
1 250 kvm verkstadsyta och kontor. Vi finns i Dombäck 212 på väg mot Örnsköldsviks flygplats.