Underhållsmässan Göteborg 2018

Rolf BrunnströmOkategoriserad

Pichano kommer att ställa ut på Underhållsmässan mellan den 13 och 16 mars 2018. Det är Norra Europas största fackmässa inom drift och underhåll och över 300 utställare kommer att delta. Vi kommer att finnas på Monter B08:62.

Vi kommer att presentera renovering av vakuumpumpar, mobil bearbetning, våra verkstäder efter Norrlandskusten samt våra produkter Malinkvarnen, Bergharpan, Exroll och Autostripper.

Genom långsiktiga samarbeten har vi byggt upp ett gediget kunnande inom industriservice, underhåll och reparation, samtidigt som vi alltid är redo för snabba insatser. Ibland uppstår haverier, då är Pichano den trygga servicepartnern som det är självklart att kontakta. Vi finns till för kundens behov och har hittills alltid löst situationen, även i mycket akuta fall. Pichano verkar som en partner till produktionsindustrin och erbjuder trygghet, hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har erfarenhet av att sköta projekt från start till mål och kan föreslå lämpliga konstruktioner eller åtgärder i ett tidigt skede. Vi är också redo för snabba insatser när haveriet är ett faktum. Vi arbetar med reparation, underhåll och konstruktion i våra verkstäder, ute hos kund och vid olika infrastrukturprojekt. Pichano erbjuder samlade specialistkunskaper och en omfattande maskinpark för krävande uppdrag inom såväl nytillverkning som reparation. Samtidigt tillhandahåller vi en bredd i vårt kunnande och anpassar oss utan prestige efter våra uppdragsgivares behov. Pichano utför alla typer av svets- och smidesarbeten mot industrin samt inom bygg- och infrastrukturprojekt. Vi tar på oss både små och stora svetsuppdrag. En nyhet är att vi har startat med Reparation och underhåll av Vakuumpumpar.

Kontakta oss:                                                                                                                                                                                      info@pichano.se                                                                                                                                                                             +46 26 54 56 00

Rolf Brunnström
Sälj- och teknikansvarig
rolf.brunnstrom@pichano.se